Om AGX Byg

AGX ApS deler lokaler med Ammongas A/S i GlostrupAGX Byg udfører alle former for fugearbejde, beton- og murerarbejde, ombygninger og renoveringer, udbedring af sokkel- og sætningsskader. Vi er desuden eksperter inden for bekæmpelse af fugtproblemer, radonsikring, skimmelsanering og ventilationsløsninger.

Vi har desuden stor erfaring inden for rådgivning og projektstyring på både små og store opgaver.

I det hele taget kan AGX Byg, eller en af vores nære samarbejdspartnere, håndtere stort set alle håndværksydelser. Ingen opgave er for stor eller for lille!

Vi er omfattet af Byg Garanti

AGX Byg er medlem af Dansk Byggeri. Dermed er arbejde vi udfører for dig er dækket af Byg Garanti. Det betyder at:

  • Vi er godkendt af Dansk Byggeri
  • Du er sikret dækning mod sjusk, udførelsesfejl og mangler op til 150.000 kr.
  • Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler

Sørg derfor altid at vælge en håndværker med Byg Garnati. Så er der nemlig både penge og besvær at spare. Læs mere om Byg Garanti.

Om AGX ApS

AGX ApS favner bredt indenfor håndværksydelser, rådgivning og laboratorieanalyser af indeklima-test. Desuden sælger vi indeklima-test til erhvervslivet.

AGX ejer og driver, udover AGX Byg, også AGX Lab og AGX Radon.

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor tager vi os godt af dem og med stort, socialt ansvar. Alle vores medarbejdere er højt uddannede inden for hver deres felt og har mange års erfaring. Rådgivende/udførende medarbejdere følger markedet tæt og tager mindst ét ekstra kursus om året, så de holder sig ajour med den nyeste viden.

Vores medarbejdere arbejder ikke på akkord. I stedet får de den tid, der er nødvendig for at kunne udføre arbejdet bedst muligt. De sørger alligevel altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Derfor kan vi, med stolthed, yde den bedste service og højeste kvalitet.

AGX har selvfølgelig alle, lovpligtige certifikater. Vi ansætter kun de dygtigste folk inden for deres respektive fagområder, ligesom vi sørger for de bedste materialer, det bedste værktøj og de bedste test.

Kontakt os gerne for en snak eller hvis du har spørgsmål.