Alt indenfor beton

Betongulv? AGX Byg kan tilbyde alle former for betonarbejde.Skal du have foretaget en betonreparation eller støbt helt nyt betongulv? Vi klarer alle opgaver indenfor beton, uanset type og omfang.

AGX Byg kan tilbyde alle former for betonarbejde. Uanset det gælder støbning af fundamenter eller etablering af beton- gulve, vægge og etageadskillelser. Ligeledes hjælper vi også gerne med mindre opgaver, f.eks. reparation af kældergulve og sokler eller etablering af trapper og mure.

Da vores kompetencer er meget brede, kan vi desuden tilbyde at udføre hele arbejdet. Lige fra start til færdigt projekt. Det betyder, at vi kan tilbyde vores ydelser som både fag- og totalentreprise.

Også det indledende jordarbejde

Ved betonarbejder kan vi desuden sørge for det indledende jordarbejde. Med andre ord kan vi også hjælpe med udgravning til sokler, støbning og klargøring til elementer.

Vi gør udelukkende brug af de bedste og mest moderne materialer, så vi kan være sikre på at opnå den bedste kvalitet. Desuden kender vores medarbejdere materialer, materiel og metoder indgående, så du kan være sikker på at få den optimale betonløsning.

Vi samarbejder også med andre, dygtige firmaer. På den måde kan vi altid tilbyde samlede, komplette løsninger.

Godt håndværk og høj finish

Vores medarbejdere er alle engagerede, passionerede og, ikke mindst, veluddannede inden for deres fagområder. Det betyder, at alle former for betonarbejde og -støbning udføres med stor grundighed og i høj kvalitet.

Hos os går det gode, grundige håndværk hånd i hånd med flot finish, ligesom vi kommer til aftalt tid og udfører arbejdet til aftalt pris. Vi sætter desuden en ære i at være alsidige og fleksible, så vi også næste gang er din foretrukne betonpartner. Derfor kan du med sindsro vælge AGX Byg til dit betonarbejde.

Kontakt os for gratis og uforpligtende tilbud på tlf. 31 11 90 00 eller via e-mail: info@agx.dk.