Desinficering

Til desinficering benytter vi koldtåge-behandlingKoldtåge-behandling kan afhjælpe problemer med skimmelsvamp her og nu.

Ved en såkaldt koldtåge-behandling sørger et lille tågeapparat for at sprede desinfektionsmidlet BioCid Skimmel som en dis for at desinficere. Disen består af meget små dråber, der kommer ind over alt og lægger sig om en næsten usynlig, men effektiv, hinde på alle overflader til en komplet desinficering.

Behandlingen, der blot tager omkring 5-10 minutter pr. rum, fjerner effektivt alle restsporer fra et skimmelsvamp angreb og anbefales ofte efter skimmelsanering. Ved behandlingen fjernes toksiner desuden fra luften, hvilket gør behandlingen ganske velegnet ved forsikringssager og for at afhjælpe de bivirkninger, skimmelsvamp kan medføre.

BioCid Skimmel kan effektivt stoppe spredning af bakterier, vira og sporer – f.eks. sporer fra skimmelsvampe. Produktet fjerner også op til 90% af alle allergener, bl.a. pollenpartikler og husstøvmider. Dermed er behandlingen også velegnet i hjem med allergikere.

Produktet fungerer ved at ødelægge arvematerialet (DNA/RNA) i 99,9% af alle bakterier, vira og sporer. Dermed kan organismerne hverken overleve eller sprede sig yderligere, hvis ellers årsagen til problemet med skimmelsvamp er elimineret.

Behandlingen kan også benyttes som en midlertidig afhjælpning af problemer med skimmelsvamp, f.eks. hvis det ikke er muligt at igangsætte en skimmelsanering nu og her. Koldtågen vil tilmed have en præventiv virkning i op til et par måneder.

Trods sin store effekt og langtidsvirkning, er BioCid ikke skadeligt for hverken mennesker, dyr eller miljø. Indholdet af biocider er nemlig for lavt til at være skadeligt for andet end netop bakterier, vira og sporer. Desinficeringsmidlet er da også godkendt til anvendelse i f.eks. storkøkkener.

Kontakt os
Ring på tlf. 31 11 90 00 eller send en mail til info@agx.dk for at høre nærmere om denne mulighed og/eller bestille en koldtåge-behandling.