Vi holder facaden

Trænger bygningens facade til renovering eller pudsning, kan AGX Byg hjælpeSkal facaden renoveres, pudses eller males? AGX Byg kan hjælpe!

Efter en renovering, pudsning eller et nyt lag maling vil en facade gøre et langt bedre indtryk og dermed øge værdien. Desuden får du fjernet eventuelle skader, der kan forværres af regn og frost samt murbier.

En renovering af facaden kan tilmed give en mere energivenlig bygning. Det betyder, at der årligt vil kunne spares på varmeregningen.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Akustikpuds
  • Facadeisolering
  • Facademaling
  • Facadepuds
  • Facaderenovering (evt. med sandblæsning)
  • Fiberpudsning
  • Fugtisolering

Vi hjælper med at finde den optimale løsning

Medarbejderne hos AGX Byg er naturligvis specialister i bl.a. pudsarbejde og maling, med mange års erfaring. Vi anvender desuden kun de bedste og mest gennemtestede materialer og metoder, så du som kunde sikres en løsning, der er både stærk og sund.

Grundet vores store erfaring kan AGX Byg også hjælpe med rådgivning og en snak om, hvilken form for facaderenovering, der både funktionelt og visuelt er er den optimale løsning for dig. Der findes nemlig mange forskellige løsninger, der kan give facaden et arkitektonisk løft. Det sikrer dig et resultat, der afspejler dine behov og ønsker.

Som ekstra garanti og sikkerhed for dig er vi desuden medlem af Byg Garanti.

Akustikpuds

Her i Norden er minimalisk indretning udbredt. Store rum uden tæpper giver dog ofte resonans, der så giver støj, når vi f.eks. arbejder, lytter til musik eller taler sammen i rum, der ikke er akustikregulerede.

Vægge og lofter, flise- og klinkegulve, store vinduespartier og højt til loftet i moderne byggeri giver mange kvadratmeter hård overflade, der ikke absorberer lyde særlig godt. Dermed reflekteres lyd flere, så efterklangen bliver længere og akustikken dårlig.

Jeg ønsker at få foretaget:
* Skal udfyldes

Med akustikregulering forbedres lyden i rummet. Dermed reduceres risikoen for stress og varige høreskader, så livskvaliteten højnes – uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Støj ved selv svage niveauer kan nemlig belaste hørelsen. Vedvarende støj, også selv om den er svag, kan føre til tinnitus og symptomer på stress, f.eks. hovedpine, koncentrationsproblemer og problemer med søvn/træthed.

Facade- og fugtisolering

Til gamle huse med ydermure eller bygninger, hvor hulrummet i muren er for lille til hulmursisolering, er udvendig efterisolering en god løsning. Også på nyere huse med dårligt isolerede ydervægge af beton, gasbeton eller tegl er metoden brugbar. Er udvendig efterisolering ikke praktisk muligt, er et godt alternativ indvendig efterisolering med Skamowall.

Fugtisolering består normalt af to trin. Dels en overfladebehandling og dels en behandling, hvor der indsprøjtes injectionsmørtel i bygningens fundament og vægge.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på din byggeopgave. Vi giver med glæde et tilbud på, hvad vi kan tilbyde netop dig og til hvilken pris. Du kan benytte kontaktformauleren her på siden, men er naturligvis også velkommen til at kontakte os på tlf. 31 11 90 00 eller via e-mail, info@agx.dk.