Fugeopgaver

AGX Byg kan hjælpe med alle typer fugeopgaver - både fugning, omfugning og reparationerVi kan hjælpe med alle typer fugning, omfugninger og fugereparationer.

AGX Byg kan hjælpe med fugning af betonelementer, fliser, døre og vinduer i forbindelse med nybygning, udbygning og renovering. Fugninger kan udføres som et- eller totrinsfuger, der er særdeles fleksible og kan tåle at blive bemalet, hvis det ønskes.

Det er vigtigt, at der er fuld enighed om opgaven, inden den påbegyndes. På den måde er du sikker på, at du får netop det resultat, du ønsker. Vi kommer derfor gerne ud for at besigtige projektet hos dig, så vi sammen kan aftale, hvad der skal udføres og hvordan vi bedst muligt løser opgaven.

AGX Byg er en meget fleksibel virksomhed, der klarer alle typer fugeopgaver – såvel små som store. For det meste vil vi desuden kunne komme med kort varsel.

Kan også rådgive

Vores fugemand, der er professionel og har de relevante uddannelser, går ikke på kompromis med kvaliteten af sit arbejde og benytter derfor kun de bedste materialer, der passer til den givne opgave. Desuden lægger han stor vægt på at overholde aftaler og levere til rette tid.

Med sin erfaring kan vores fugemand desuden rådgive, også bygherrer, omkring fugeopgaver. F.eks. vejledning omkring fugematerialer, der passer til den specifikke opgave.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på fugning, omfugning, reparation eller hvis du ønsker mere information. Vi kan kontaktes på tlf. 31 11 90 00 eller via e-mail: info@agx.dk.

Elastiske fuger
Vi anvender elastiske fuger (ofte også kaldet plastiske fuger), der er meget anvendt i moderne byggeri. Særligt ved døre og vinduer, mellem betonelementer og som brandsikring omkring elektriske ledninger, sanitetsrør og varmerør. Denne typer fuger benyttes desuden i vådrum, f.eks. badeværelser, og i nogle gulve.

Ud over at tætne og lukke af for fugt, skal elastiske fuger kunne optage de bevægelser, der måtte opstå i den omkringliggende materialer. F.eks. grundet skiftet temperaturer. Elastiske fuger kan desuden, når de er korrekt udført, hjælpe til et bedre indeklima og reducering af energiforbruget.

Også elastiske fuger ældes over tid, hvorfor der kan opstå utætheder. Derfor bør denne type fuger, som alle andre typer fuger, tilses og udskiftes, hvis det bliver nødvendigt. Ellers vil der være risiko for følgeskader på bolig og indbo.