Fugt i bygninger

Udfordringer med fugt bør altid tages seriøst, da det kan føre til omfattende skaderUdfordringer med fugt bør tages seriøst, da det kan føre til skader.

Der kan være mange årsager til problemer med fugt. Fugt i en bygning kan således komme nedefra (opstigende og/eller indsivende grundvand) eller kan trænge ind via f.eks. et utæt tag. Problemer med fugt kan dog også skyldes dårlig ventilation og manglende ventilation.

Fugt i en bygning er uheldigt. Det giver nemlig gode vækstbetingelser for ikke kun skimmelsvamp, men også andre typer, skadelige svampe. Skimmelsvampe udsender sporer, der kan være sundhedsskadelige, mens f.eks. hus- og tømmersvamp kan skade bygningens konstruktion.

Fugten er ikke altid umiddelbart synlig. Men typiske tegn på problemer med fugt kan være afskallende maling, løst puds, muggen lugt, skjolder på indvendige vægge og/eller ydermure.

Ved hvad der skal gøres

AGX Byg kan både forebygge og fjerne fugt i bl.a. bygninger, kældre, sokler og vægge. Alle vores medarbejdere er erfarne, så uanset problemet, har de set det før og ved hvad der skal gøres, så opgaven bliver udført korrekt første gang.

Vores medarbejdere kender derfor til de mange forskellige løsningsmuligheder, så de sammen med dig kan finde netop den løsning, der giver det ønskede resultat til den rette pris. Ligesom de gerne deler ud af deres erfaring til at undgå problemer fremadrettet.

Det er aldrig for sent at gøre noget ved skader grundet fugt. Men for at reducere skadens omfang anbefaler vi, at du kontakter os hurtigst muligt.

Vi lever af tilfredse kunder, så uanset opgaven, yder vi garanti på vores arbejde. Som en ekstra sikkerhed for dig er vi medlem af Byg Garanti.

Kontakt os
Tøv ikke med at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. Vi giver med glæde et tilbud på, hvad vi kan tilbyde netop dig og til hvilken pris. Du kan kontakte os på tlf. 31 11 90 00 eller mail: info@agx.dk.