Få hjælp af vores kloakmester

Problemer med afløb eller kloak? Det klarer AGX Bygs kloakmester!Problemer med afløb eller kloak? Det klarer vores kloakmester!

Hos AGX Byg er vi ikke uvante med at gå i dybden for at komme problemer til livs. Heller ikke når det drejer sig om udfordringer med afløb og/eller kloak.

Vi har den nødvendige ekspertise og erfaring til at kunne håndtere en lang række forskellige opgaver, bl.a.:

  • Kloakrensning
  • Højtryksspuling af afløb og kloakker
  • Højvandslukker
  • Rottespærre
  • Strømpeforing
  • Slamsugning
  • Omfangsdræn

Også TV-inspektion

Den mest moderne og effektive måde til at belyse eventuelle problemer med kloaksystemer er såkaldt TV-inspektion. Her føres et videokamera ned i kloakken for at finde eventuelle brud, tilstopninger eller andet, der give problemer med afledningen.

AGX Byg har bred erfaring med TV-inspektion af kloakker og afløb. Vi har ikke kun det nødvendige udstyr, men også de rette medarbejdere til at klare opgaven.

Så har du mistanke om en skade eller andet problem med afløb/kloak, er en TV-inspektion et godt første trin. Det vil hurtigt og enkelt kunne belyse det nøjagtige problem.

Fokus på dit behov

Vi leverer det aftalte til den tid og pris, der er aftalt. Det lægger vi stor vægt på, da tilfredse kunder er vores bedste visitkort.

Derfor rådgiver vi også altid ud fra, hvad der vil være den bedste løsning for dig. Ikke ud fra, hvad der bedst tjener os. Med fokus på dit behov, opnås det bedste resultat.

Som ekstra garanti og sikkerhed for dig er vi desuden medlem af Byg Garanti.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud fra vores kloakmester. Vi giver med glæde et tilbud på, hvad vi kan tilbyde netop dig og til hvilken pris. Du kan benytte kontaktformularen her på siden, men er naturligvis også velkommen til at kontakte os på tlf. 31 11 90 00 eller via e-mail, info@agx.dk.

Jeg har brug for:
* Skal udfyldes