Murermester: Alle typer murerarbejde

Vores murermester kan hjælpe med eftersyn af det eksisterende murværk eller tilføjelse af nytVores murer står klar til at hjælpe med alle typer murerarbejde.

Vi hjælper dig til den optimale løsning inden for alle typer murerarbejde. Vores murer er altid opdateret med de seneste teknikker og værktøjer, for at sikre dig det allerbedste resultat.

Vi har omfattende erfaring inden for en bred vifte af opgaver, store som små. Så har du behov for ombygning eller tilbygning, reparation af murværk eller oppudsning/facaderenovering, have- eller læmur, kogeø i køkkenet eller pejs på terrassen, garage eller noget helt andet, kan vi hjælpe.

Fokus på kvalitet

Med AGX Byg som samarbejdspartner har du garanti for, at du arbejder med en murer, der ikke kun lytter til dine ønsker og behov, men som også gerne tilpasser sig undervejs. Alle opgaver planlægges og udføres således i tæt dialog med dig, ligesom du undervejs holdes nøje orienteret om alle processer i opgaven.

Vi har stor fokus på kvaliteten i vores arbejde og valg af materialer. Det sikrer dig løsninger der holder længe og som er økonomisk rentable. Og det sikrer os, at kunderne kommer igen og igen.

Godt murerarbejde kræver omfattende viden om bl.a. materialer, teknik og stil samt erfaring. Derfor er alle vores medarbejdere højt uddannede fagfolk med den brede ekspertise og erfaring, der sikrer dig et optimalt resultat af højeste kvalitet. Ligeledes holder vi os løbende ajour med nye krav, normer og regler.

Ved reparationer tager vi således hensyn til hvilke mursten og hvilken mørtel, der oprindelig er anvendt

Dit behov i centrum

Vi leverer det aftalte til den tid og pris, der er aftalt. Det lægger vi stor vægt på, da tilfredse kunder er vores bedste visitkort.

Derfor rådgiver vi også altid ud fra, hvad der vil være den bedste løsning for dig. Ikke ud fra, hvad der bedst tjener os. Med fokus på dit behov, opnås det bedste resultat.

Som ekstra garanti og sikkerhed for dig er vi desuden medlem af Byg Garanti.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på din maleopgave. Vi giver med glæde et tilbud på, hvad vi kan tilbyde netop dig og til hvilken pris. Du kan benytte kontaktformularen her på siden, men er naturligvis også velkommen til at kontakte os på tlf. 31 11 90 00 eller via e-mail, info@agx.dk.

Jeg har brug for:
* Skal udfyldes