Om AGX Byg

AGX Byg udfører alle former for byggearbejde, radonsikring, skimmelsanering og ventilation. Vi er omfattet af Byg GarantiAGX Byg udfører alle former for byggearbejde, ombygninger, renoveringer og tilbygninger. Vi kan også hjælpe med næsten alle former for male-, el-, murer-, tømrer- og snedkeropgaver samt klare næsten alt inden for VVS og kloak. Vi er desuden eksperter inden for bekæmpelse af fugtproblemer, radonsikring, skimmelsanering og ventilationsløsninger.

Ligeledes har vi stor erfaring inden for rådgivning og projektstyring på både små og store opgaver.

I det hele taget kan AGX Byg, eller en af vores nære samarbejdspartnere, håndtere stort set alle typer byggeopgaver og håndværksydelser. Ingen opgave er for stor eller for lille!

Vi er omfattet af Byg Garanti

AGX Byg er medlem af Dansk Byggeri. Dermed er arbejde vi udfører for dig er dækket af Byg Garanti. Det betyder at:

  • Vi er godkendt af Dansk Byggeri
  • Du er sikret dækning mod sjusk, udførelsesfejl og mangler op til 150.000 kr.
  • Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler

Sørg derfor altid at vælge en håndværker med Byg Garanti. Så er der nemlig både penge og besvær at spare. Læs mere om Byg Garanti.

AGX Byg er en del af AGX Nordic ApS.

Om AGX Nordic ApS

AGX Nordic har været på det nordiske marked i mere end 10 år og har flere gange været Gazelle-virksomhed, hvilket vi selvfølgelig er stolte af. Vi sætter en ære i at at tilbyde professionel rådgivning, laboratorie- og gør-det-selv test, analyser/rapport og håndværksydelser indenfor bl.a. indeklima, sanering og ventilation.

Blandt vores specialer er test, rådgivning og udbedring af radon og skimmelsvamp, desinficering af bygninger og enkeltrum, TVOC-måling og -udbedring, formaldehyd-målinger og -rådgivning, bekæmpelse af skadedyr, indeklima-undersøgelser og rådgivning samt etablering og vedligehold af ventilation.

AGX Nordic har selvfølgelig alle lovpligtige godkendelser og certifikater.

AGX Nordic ejer og driver, udover AGX Byg, bl.a. også AGX Lab.

Kontakt os gerne for en snak eller hvis du har spørgsmål.