Ombygning, renovering og tilbygning

AGX Byg kan hjælpe med alle former for ombygninger, renoveringer og tilbygningerOmbygning, renovering og tilbygning: Funktionelt, holdbart og pænt.

AGX Byg kan hjælpe med alle former for ombygninger, renoveringer og tilbygninger – som fag-, hoved- og totalentreprise. Vi har således allerede hjulpet det offentlige, private og virksomheder på Sjælland med en bred vifte af denne type opgaver.

Har du planer om et mindre eller større, privat byggeri, hjælper vi gerne med en stærk rådgivende rolle, hvor vi står til rådighed gennem hele processen. Lige fra første tegning til sidste lag maling og slutrengøring.

I fællesskab kan vi finde den helt rigtige løsning i forhold til dine konkrete behov og ønsker. På den måde holder vi ikke kun styr på de mange tråde, men kan også udføre et godt arbejde, du bliver tilfreds med.

AGX Byg har gennem mange år, enten selv eller med nære samarbejdspartnere, stået for forskellige typer ombygninger, renoveringer og tilbygninger. Vores veluddannede medarbejdere er så erfarne, at du altid er sikret godt og gennemført håndværk.

Vi har desuden stor erfaring med at være det udførende led i forbindelse med større projekter for offentlige institutioner og virksomheder. Men ingen opgave er for stor eller lille, så vi påtager os også gerne mindre opgaver for private.

Modernisering og ombygning

Måske er familien vokset, så der er behov for at ét værelse bliver til to. Eller måske passer stuen ikke længere til en ellers nyrenoveret bolig. Der kan være mange årsager til at ønske en ombygning eller modernisering.

Vi kan hjælpe dig til at få lige den ombygning/modernisering, du ønsker og har behov for. Uanset om blot er flytning af en væg, nye el- eller VVS-installationer, eller hele boligen skal have den store omgang.

Vi kan hjælpe dig med en løsning, der udnytter hver en kvadratmeter bedst muligt – uden at gå på kompromis med det arkitektoniske helhedsbillede. Mange års erfaring har gjort os vant til at skabe helhedsløsninger, der ikke kun er funktionelle og holdbare, men også æstetiske at se på.

Renovering

Trænger boligen eller sommerhuset til en kærlig hånd i form af en renovering? Skal det være en totalrenovering eller blot renovering af f.eks. kælder eller trappe? Uanset behov, kan vi hjælpe!

Jeg ønsker at få foretaget:
* Skal udfyldes

En totalrenovering, der omfatter f.eks. hele boligen, vil typisk blive delt op i etaper. F.eks. er det et godt udgangspunkt at starte med de ydre rammer, med isolering osv., inden man går videre til ændringer indenfor.

Tilbygning

Trænger ejendommen til udvidelse eller er der behov for et ekstra værelse? Så kan AGX Byg hjælpe, da vi udfører alle opgaver inden for om- og tilbygning.

Et af vores specialer er tilbygninger, lige som du har behov for og ønsker det. Er der behov for råd eller vejledning, inden du beslutter, hvordan tilbygningen skal se ud, hjælper vi naturligvis også gerne med det – evt. via en arkitekt.

Mangler du lidt plads eller er stuen lidt for mørk? Har du behov for ekstra plads eller vil du bare tættere på din have? Så kan du overveje en karnap, der både kan tilføre boligen et personligt præg og åbne op for de omkringliggende omgivelser.

Karnap kan udvide rummet

Med en karnap kan huset komme til at fremstå mere venligt og imødekommende. Desuden kan det tilføre et ekstra lysindfald, der kan være med til at skabe en afslappet og rar stemning indendørs.

Men en karnap er også funktionel. Udover nyt rum og bedre lys, kan en karnap forbedre udluftning og ventilation i boligen.

Dit behov er i højsædet

Ombygning, modernisering, renovering eller tilbygning? Sammen finder vi en løsning, der er skræddersyet til dig, som vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på.

Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har i din bolig, kommer vi gerne på besøg. Så kan vi sammen gennemgå boligen rum for rum, mens vi lytter til dine ønsker. Vi deler også gerne vores ekspertise og erfaring, så du kan få råd og vejledning til netop din ombygning.

AGX Byg ønsker at give dig en løsning, du vil kunne glæde dig over – ikke kun nu, men også i mange år fremover. Tilfredse kunder er vores bedste visitkort. Derfor gør vi da også hellere for meget end for lidt ud af vores arbejde.

Vi holder det traditionelle håndværk i hævd, kombineret med moderne teknikker, ligesom vi kun anvender de bedste materialer. Så er du sikret et godt resultat. Som ekstra garanti og sikkerhed for dig er vi desuden medlem af Byg Garanti.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på din byggeopgave. Vi giver med glæde et tilbud på, hvad vi kan tilbyde netop dig og til hvilken pris. Du kan benytte kontaktformularen her på siden, men er naturligvis også velkommen til at kontakte os på tlf. 31 11 90 00 eller via e-mail, info@agx.dk.