Ombygning og renovering

AGX Byg kan hjælpe med alle former for ombygning og renoveringOmbygning eller renovering? Få en funktionel, holdbar og pæn løsning.

AGX Byg kan hjælpe med alle former for ombygninger og renoveringer – som fag-, hoved- og totalentreprise. Vi har således allerede hjulpet det offentlige, private og virksomheder på Sjælland med en bred vifte af denne type opgaver.

Har du planer om et mindre eller større, privat byggeri, hjælper vi gerne med en stærk rådgivende rolle, hvor vi står til rådighed gennem hele processen. Lige fra første tegning til sidste finpudsning og slutrengøring.

I fællesskab kan vi finde den helt rigtige løsning i forhold til dine konkrete behov og ønsker. På den måde holder vi ikke kun styr på de mange tråde, men kan også udføre et godt arbejde, du bliver tilfreds med.

AGX Byg har gennem mange år, enten selv eller med nære samarbejdspartnere, stået for forskellige typer ombygninger og renovering. Vores veluddannede medarbejdere er så erfarne, at du altid er sikret godt og gennemført håndværk.

Vi har desuden stor erfaring med at være det udførende led i forbindelse med større projekter for offentlige institutioner og virksomheder. Men ingen opgave er for stor eller lille, så vi påtager os også gerne mindre opgaver for private.

Modernisering og ombygning

Måske er familien vokset, så der er behov for at ét værelse bliver til to. Eller måske passer stuen ikke længere til en ellers nyrenoveret bolig. Der kan være mange årsager til at ønske en ombygning eller modernisering.

Vi kan hjælpe dig til at få lige den ombygning/modernisering, du ønsker og har behov for. Uanset om blot er flytning af en væg eller det er hele boligen, der skal have den store omgang.

Vi kan hjælpe dig med en løsning, der udnytter hver en kvadratmeter bedst muligt – uden at gå på kompromis med det arkitektoniske helhedsbillede. Mange års erfaring har gjort os vant til at skabe helhedsløsninger, der ikke kun er funktionelle og holdbare, men også æstetiske at se på.

Renovering

Har boligen eller sommerhuset til en kærlig hånd i form af en renovering? Og skal det være en totalrenovering eller blot renovering af f.eks. kælder eller trappe? Uanset behov, kan vi hjælpe!

En totalrenovering, der omfatter f.eks. hele boligen, vil typisk blive delt op i etaper. F.eks. er det et godt udgangspunkt at starte med de ydre rammer med isolering osv., inden man går videre udskiftninger indenfor.

Dit behov er i højsædet

Ombygning, modernisering eller renovering? Sammen finder vi en løsning, der er skræddersyet til dig, som vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på.

Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har i din bolig, kommer vi gerne på besøg. Så kan vi sammen gennemgå boligen rum for rum, mens vi lytter til dine ønsker. Vi deler også gerne vores ekspertise og erfaring, så du kan få råd og vejledning til netop din ombygning.

Kontakt os
Tøv ikke med at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. Vi giver med glæde et tilbud på, hvad vi kan tilbyde netop dig og til hvilken pris. Du kan kontakte os på tlf. 31 11 90 00 eller mail: info@agx.dk.