Renovering af tag

AGX Byg kan tjekke og forbedre sundhedstilstanden af dit nuværende tagFå tjekket/renoveret dit eksisterende tag eller få lagt helt nyt tag.

Bliver tagskader ikke opdaget og udbedret i tide, kan små problemer i taget hurtigt blive til store, kostbare skader. Vores erfarne håndværkere kan hurtigt gennemgå taget, så du får overblik over eventuelle problemer. Ligeledes kan vi sørge for både hurtig og effektiv reparation af skader. Ved en tagrenovering kan vi også behandle taget, så det næsten ser nyt ud igen.

Når vi foretager et tagtjek, gennemgår vi taget fra for utætheder og skader, hvorpå du får vores vurdering af tilstanden. Ud fra dine behov og ønsker kan vi så give dig gode råd om de bedste løsninger på både kort og langt sigt. Vi kender alle mulighederne inden for tagløsninger og kan derfor rådgive på bedste vis.

Vi giver dig svar

Når det handler om nyt tag og nye tagkonstruktioner, er der mange muligheder. Skal det f.eks. være med eller uden karnap? Hvordan med undertag og tegl? Der er mange spørgsmål at stilling til, men det kan AGX Byg hjælpe med at give svar på.

Vi kan sikre, at der anvendes de helt rigtige materialer og at sikkerheden bliver i orden. Det er blandt fordelene ved at vælge dygtige fagfolk. Som ekstra garanti og sikkerhed for dig er vi desuden medlem af Byg Garanti.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på både mindre reparationer, tagrenovering eller lægning af nyt tag. Desuden kan vi give råd og vejledning om den bedste løsning for dit tag.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på din byggeopgave. Vi giver med glæde et tilbud på, hvad vi kan tilbyde netop dig og til hvilken pris. Du kan benytte kontaktformularen her på siden, men er naturligvis også velkommen til at kontakte os på tlf. 31 11 90 00 eller via e-mail, info@agx.dk.

Jeg ønsker at få foretaget:
* Skal udfyldes