Indvendig efterisolering med SkamoWall

Undgå varmetab, kuldebroer og skimmelsvamp med indvendig SkamoWall-efterisoleringUndgå varmetab og kuldebroer med indvendig SkamoWall-efterisolering.

En dårligt isoleret væg vil ofte være kold på den indvendige side i det meste af vinterhalvåret. Det betyder ikke kun at varmetabet gennem væggen kan være ganske højt og dermed afspejle sig i varmeregningen, men også at der kan dannes kondens, når den varme og fugtige indeluft rammer den kolde vægoverflade.

Kondensen og den fugt, der efterfølgende kan blive ophobet i væggen, giver yderligere udfordringer for indeklimaet. Det betyder nemlig at væggen så udgør et perfekt miljø for dannelse af skimmelsvamp.

Derfor kan man ofte med fordel foretage en ind- eller udvendig efterisolering af de pågældende vægge. Normalt er udvendig efterisolering at foretrække, men mange steder, f.eks. i etageejendomme og lignende, er det dog sjældent praktisk muligt.

Derfor skal efterisoleringen i stedet foretages indvendigt. Traditionelle isoleringsløsninger kan dog ofte føre til dårligt indeklima og fugtproblemer – og altså dermed udfordringer med skimmelsvamp.

Problemfri indvendig efterisolering

SkamoWall kan løse såvel isolerings- som fugtproblemer i dårligt isolerede vægge. Den særlige opbygning i selve isoleringspladerne, der er fremstillet af kalciumsilikat, trækker nemlig ikke blot fugt ud af en fugtig væg, men lader også eventuel fugt i dårligt udluftede rum ophobe sig i pladerne.

Når der igen er et passende niveau af luftfugtighed i rummet, frigives fugten tilbage ud i rummet. På den måde sikres det at fugten ikke ender i væggen.

Kan også mindske varmetab

Desuden kan SkamoWall mindske varmetab ganske betragteligt. Det er således muligt at opnå besparelser på op til 70% af energiforbruget i forhold til ikke-isolerede murstensvægge.

* Skal udfyldes

Isoleringspladerne fås i tre forskellige tykkelser – 25, 50 og 100 mm – med hver deres isoleringsevne. Des tykkere plade, des lavere varmetab

SkamoWall-isoleringspladerne kan anvendes til indvendig efterisolering af vægge udført i tegl (mursten), klinkebeton, lecabeton og alle andre vægtyper, der ikke er af træ.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på indvendig efterisolering med SkamoWall. Vi giver med glæde et tilbud på, hvad vi kan tilbyde netop dig og til hvilken pris.

Du kan benytte kontaktformularen her på siden. Men er naturligvis også velkommen til at kontakte os på tlf. 31 11 90 00 eller via e-mail, info@agx.dk.