Sokkelreparation og -pudsning

Bygningens sokkel skal kunne holde til al slags vind og vejr. Det kan vi hjælpe medBygningens sokkel skal kunne holde til al slags vind og vejr!

Soklen på en bygning skal kunne holde til lidt af hvert. Den er nemlig en væsentlig del af fundamentet og er over terrænet, helt nede ved jorden. Derfor bliver en sokkel udsat for alskens vind og vejr, inklusive fugt, regnvand og sne samt frost og varme.

Fugt i en sokkel kan hurtigt sprede sig til andre af bygningens konstruktioner og overflader. Desuden kan fugt føre til skimmelsvamp, svamp, mug og råd. Og det bliver særligt problematisk, når fugt og kulde trænger dybere ind i bygningens konstruktion. Så kan man risikere, at bygningsdele begynder at nedbrydes.

Så kan det for alvor blive både dyrt og besværligt, hvis der ikke tages hånd om problemerne. Derfor er det vigtigt at handle hurtigst muligt, hvis man opdager skader på soklen. Så sørg for jævnligt at tjekke bygningens sokkel.

Ha’ et godt øje til soklen

Du behøver ikke være specialist for at opdage fugt i soklen. Det er blot at undersøge eventuelle revner og sprækker, ligesom du kan undersøge om vægge er fugtige og eventuelt lugter.

Mange skader eller fugtproblemer i en sokkel er lette at få øje på. Det kan f.eks. være:

  • Løst puds og skjolder
  • Revner
  • Sætningsskader

Hvis du er usikker eller bare vil have en fagmand til at kigge på det, kommer vi gerne forbi og tager et kig på bygningens sokkel. Så kan vi hurtigt vurdere om der er problemer, og hvad der skal til, for at udbedre og reparere eventuelle skader på sokkel og fundament.

Pudsning giver nyt liv

Sokkelpudsning svarer til en renovering af bygningens sokkel. En pudsning vil således få soklen til at fremstå som ny igen. Det vil tilmed få meget murværk til at tage sig yngre ud, så bygningen fremstår som næsten ny.

Vi hjælper os gerne med at pudse bygningens sokkel. F.eks., hvis der er opstået sætningsskader i løbet af vintermånederne, der kan være ekstra hårde for sokler. Uanset problemets omfang, kan vi hjælpe.

Er du i tvivl om, hvor omfattende skaden er, kan du tage os med på råd. Det er blot at kontakte os for en uforpligtende snak.

Jeg ønsker at få foretaget:
* Skal udfyldes

Stor erfaring

AGX Byg har mange års erfaring med alle former for murerarbejde, inklusive sokkelpudsning og sokkelreparation. Derfor vil du altid få en dygtig og kompetent murer, der har udført masser af sokkelpudsninger i hovedstadsområdet, Nordsjælland og i Skåne for tilfredse kunder.

Tilfredse kunder er da også vores bedste visitkort. Derfor sætter vi en ære i godt håndværk, realistiske tilbud og konkurrencedygtige priser, hvor du slipper for kedelige overraskelser. Som ekstra garanti og sikkerhed for dig er vi desuden medlem af Byg Garanti.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på din byggeopgave. Vi giver med glæde et tilbud på, hvad vi kan tilbyde netop dig og til hvilken pris. Du kan benytte kontaktformularen her på siden, men er naturligvis også velkommen til at kontakte os på tlf. 31 11 90 00 eller via e-mail, info@agx.dk.