Tilbygning

AGX Byg har stor erfaring med en tilbygning til din bolig eller virksomhedAlle former for tilbygninger som fag-, hoved- og totalentreprise.

Trænger ejendommen til udvidelse eller er der behov for et ekstra værelse? Så kan AGX Byg hjælpe, da vi udfører alle opgaver inden for om- og tilbygning.

Et af vores specialer er tilbygninger, lige som du har behov for og ønsker det. Er der behov for råd eller vejledning, inden du beslutter, hvordan tilbygningen skal se ud, hjælper vi naturligvis også gerne med det – evt. via en arkitekt.

Hellere for meget end for lidt

AGX Byg ønsker at give dig en løsning, du vil kunne glæde dig over – ikke kun nu, men også i mange år fremover. Tilfredse kunder er vores bedste visitkort. Derfor gør vi da også hellere for meget end for lidt ud af din tilbygning.

Vi holder det traditionelle håndværk i hævd, kombineret med moderne teknikker, ligesom vi kun anvender de bedste materialer. Så er du sikret et godt resultat. Som ekstra garanti og sikkerhed for dig er vi desuden medlem af Byg Garanti.

En karnap udvider rummet

Mangler du lidt plads eller er stuen lidt for mørk? Har du behov for ekstra plads eller vil du bare tættere på din have? Så kan du overveje en karnap, der både kan tilføre boligen et personligt præg og åbne op for de omkringliggende omgivelser.

Med en karnap kan huset komme til at mere venlig og imødekommende. Desuden kan det tilføre et ekstra lysindfald, der kan være med til at skabe en afslappet og rar stemning indendørs.

Men en karnap er også funktionel. Udover nyt rum og bedre lys, kan en karnap forbedre udluftning og ventilation i boligen.

Skal karnappen have sit eget tag eller skal den integreres under det nuværende? Ja, mulighederne er mange, men uanset dit valg, sørger vi for netop den karnap, der opfylder dine behov og ønsker.

Kontakt os
Tøv ikke med at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på dit boligprojekt. Vi giver med glæde et tilbud på, hvad vi kan tilbyde netop dig og til hvilken pris. Du kan kontakte os på tlf. 31 11 90 00 eller mail: info@agx.dk.