Bedre indeklima med ventilation

Ventilation er vigtigt for et godt indeklimaVentilation, f.eks. et genveks-/genvexanlæg, giver bedre indeklima.

Ventilation: AGX Byg tilbyder levering og installation af alle typer ventilationsanlæg til erhvervs- og boligventilation. Alle anlæg bliver justeret og indreguleret med det nyeste og mest avancerede, elektroniske udstyr, der selvfølgelig er godkendt.

Vi har især fokus på komfortventilation, genveks-/genvexanlæg, varmepumper, industriventilation og boligventilation. Og altid med et så lavt energiforbrug som muligt.

Vores medarbejdere kan helt sikkert hjælpe dig til at finde den helt rigtige løsning til dit hjem eller din arbejdsplads. Vi er nemlig højtuddannede og har mere end 25 års erfaring med rådgivning, dimensionering, installation og service.

Vi benytter ofte Pico- eller Duka-løsninger. Med disse løsninger kan vi garantere høj kvalitet, lang levetid, lavt energiforbrug og lavt støjniveau.

Ofte skal der ikke meget til

Uanset om det er på arbejdspladsen eller i hjemmet, er et godt indeklima afgørende for både helbred og velvære. Ofte skal der ikke meget til for at sikre et godt indeklima. F.eks. ved de fleste, at der bør luftes ud med gennemtræk mindst tre gange dagligt, selv om det sjældent fungerer i praksis grundet en travl hverdag.

Det tilbyder vi
  • Komplette ventilationsløsninger i alle størrelser til private og erhverv
  • Genveksanlæg (genvexanlæg)
  • Rådgivning og dimensionering
  • Periodiske eftersyn af og service på klima- og ventilationsanlæg
  • Lovpligtige eftersyn af klima- og ventilationsanlæg

Man er måske ikke så meget hjemme, og når man så er hjemme, har man ofte for travlt med at få indkøb, madlavning og familie til at gå op i en højere enhed. Og om vinteren kan gennemtræk hurtigt gøre det til en kold fornøjelse.

Bedre helbred og en sundere bygning

Et ventilationsanlæg sørger automatisk for at udskifte luften, så den aldrig bliver for fugtig eller for tør. Der bliver heller aldrig for køligt er, hvis ventilationen kombineres med varmegenvinding, hvor den eksisterende varme ”genbruges”.

Ventilationsanlæg med varmegenvinding benævnes ofte genveksanlæg (eller genvexanlæg). Ventilations af denne type vil tilmed også have en positiv effekt på energiforbruget.

I private hjem sikrer et ventilationsanlæg at beboerne ikke kommer til at døje med gener som hovedpine og tørre slimhinder. Desuden vil det sikre at selve bygningen trives og dermed holder længere.

Kontakt os
Ønsker du at høre mere om mulighederne og hvad det vil koste, at etablere professionel ventilation hos dig? Så kontakt os allerede i dag på tlf. 31 11 90 00 eller skriv til os på info@agx.dk. Vi glæder os til at tage en snak med dig.

På arbejdspladsen skal såvel mennesker som bygninger selvfølgelig også trives. Desuden giver det god, økonomisk mening: Medarbejdere, der trives, bliver mindre syge og mere effektive.